Site Logotype

About

Daphné Portret

Mijn naam is Daphné Bergen, 30 jaar en geboren, opgegroeid in omgeving Brasschaat.
Zo lang ik mij kan herinneren ben ik geboeid door schoonheid. Van de natuur, van kunst en mens.
Ik ben al zo lang geïntrigeerd door persoonlijke verzorging dat ik mij zeker een expert kan noemen op het gebied van beauty. En ik doe niets liever dan het delen van mijn kennis.
Ik was 16 jaar toen ik in het weekend in een bakkerij, kledingwinkel en restaurant werkzaam was, sectors waarin een verzorgd voorkomen een must is, en dus liet ik regelmatig acrylnagels zetten bij mijn vaste styliste die zelf Belgisch kampioen was.
Dat ze perfect waren besefte ik maar pas toen mijn nagels opeens gedaan werden door iemand anders, de oneffenheden en details die niet klopten vielen me zo erg op, dat ik me eraan stoorde. Ik herinner me dat ik me minder mooi voelde.

Na 4 jaar bij verschillende adressen te zijn geweest besloot ik op men 20 in de beauty wereld te stappen en wist dat als ik een verschil wilde maken en niet gewoon gelnagels ging zetten ik een investering moest doen in een opleiding volgen bij de beste. Al snel wist ik dat dit mijn roeping was en zette me hiervoor 200% in. Ik streefde naar verbetering en ging opzoek naar hoe ik meerwaarde kon geven.
Met passie ben ik een carrière pad ingeslagen waar mijn perfectionisme en oog voor detail enorm worden gewaardeerd tot de dag van vandaag.
Inmiddels is Daphné Bergen niet alleen mijn naam maar is het ook een merknaam die staat voor kwaliteit, perfectie en professionaliteit

Welkom

Waarom Daphné Bergen?

You never have a second chance to make a first impression
Stel, je bijt nagels. Je hebt een sollicitatiegesprek waarbij je graag wil overkomen als een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en kan. Je kleedt je alsof de baan al van jou is. Je haar zit fantastisch. Maar één blik op je handen kan je toekomstige baas heel anders over jou laten denken dan wat je zou willen. Bewust of onbewust maakt degene die het interview afneemt een mentale notitie over de toestand van jouw nagels.
Of je hebt een eerste afspraakje. Je hebt nog maar drie weken geleden je kunstnagels laten zetten, maar het ziet er nu al niet meer verzorgd uit. Wat voor eerste indruk zal je zo achterlaten?

Zijn jouw nagels een bron van schaamte en onzekerheid?
Heb je last van zwakke nagels en ingescheurde nagels? Losse velletjes? Ben je ontevreden over de vorm van jouw nagelplaat? Heb je een zogenaamde traumanagel doordat er iets is op gevallen? Haviksnagels? Nijnagels, droge of harde nagelriemen?

Beschadigde nagels door bijvoorbeeld het nagelbijten?
Deze zijn mijn expertise Blijf hier niet mee rondlopen en maak vandaag nog een afspraak voor jou transformatie! Je verdient het om je mooi te voelen.

Wij van Daphné Bergen helpen jou met het herstellen en corrigeren van probleemnagels.
De tijd dat je je schaamt voor je handen of voeten is voorbij. Na een professionele nagelbehandeling bij Daphné Bergen zijn jouw handen als het ware weer elegant.

“If you take care of things, they last”

Wat wij doen voor jou

De vorm is alles. Nail art is leuk, maar de juiste architectuur van jou kunstnagel en in het in balans brengen met de natuurlijke nagel is belangrijker.
Elke behandeling wordt verzorgd met een perfect uitgevoerde Russian Manicure

Je nagelbed wordt hiermee optisch langer en harde nagelriemen en velletjes zijn verleden tijd. Het herstellen en verbeteren van je natuurlijke nagel, het in topconditie brengen én houden is mijn missie van het nagelsalon.

Als een ware architect beeldhouw ik jouw nagels tot een zo goed tot wat best bij jou past.
Daarna volgt “a touch of an artist”; voor mij zijn de nagels van een vrouw als een leeg canvas. Ik geloof in tijdloze classics en naturel looks.

Ik ben gek op manicure, op naturel looks, klassieke kleuren of een felle kleur

Ombré en babyboom nagels ontbreken niet aan het assortiment, maar je kan ook bij mij terecht voor een klassieke dunne French look. Er zijn meer dan 200 kleuren en glitters tot je beschikking.
Voor mij is de vorm van de nagel het allerbelangrijkste en daar spendeer ik veel tijd en aandacht aan.

FAQ

“Oei, zoveel geld en tijd kwijt aan mijn nagels; is het dat wel waard?”

Jouw nagelgezondheid is mijn nummer 1 prioriteit op het moment dat je bij mij bent. En vervolgens zorg ik dat je nagels er esthetisch perfect uitzien. Perfectie in voorbereiding, opbouw, vorm en afwerking.

Dit vraagt meer tijd dan een doorsnee salon en tijd kost geld. Maar één blik op je handen en je weet meteen waarom.
Ik heb zoveel vertrouwen in mijn manier van werken dat ik je de garantie durf te geven dat jouw nagels tot 6 weken perfect zullen zijn!

“Garantie? Op mijn kunstnagels?!”
Ja, mijn methode zorgt ervoor dat je nagels tot zes weken blijven zitten en er verzorgd uitzien!
Mocht er toch tussen de behandelingen iets gebeuren mag je terugkomen voor een gratis retouche of reconstructie ongeacht de aard van ongeluk.

“Je bent duurder dan de rest”
Dat klopt. Ik wil ook niet horen bij ‘de rest’. Ik wil jou iets unieks geven. Ik versta mijn vak uitstekend en ik bied een premium belevenis aan een topniveau voor een zeer schappelijke prijs.
Prijs en kwaliteit zijn absoluut in verhouding.
Ik ben pas tevreden als ik jou een glimlach kan geven.

LITTLE REMINDER

Je bent het waard
Zorg ervoor dat je je mooi voelt.
Een blik op je verzorgde nagels herinneren je aan je eigen schoonheid en elegantie. Je beweegt je vrouwelijker en eleganter.
Uit alles wat je aanraakt, spreekt een sierlijkheid. Het effect van prachtige nagels werkt diep door op de vrouwelijke psyche. Jouw handelingen, hoe alledaags ook, zullen gracieus en opmerkelijk zijn. Je zelfvertrouwen groeit en je draagt jezelf met respect. Je omgeving reageert hier ook positief op.
Nagels zijn belangrijk. Maak jezelf een prioriteit.
Je verdient het.

Afspraak maken
Extended lady