Site Logotype
Daphné Portret

Mijn naam is Daphné Bergen, 30 jaar en geboren, opgegroeid in omgeving Brasschaat.
Zo lang ik mij kan herinneren ben ik geboeid door schoonheid. Van de natuur, van kunst en mens.
Ik ben al zo lang geïntrigeerd door persoonlijke verzorging dat ik mij zeker een expert kan noemen op het gebied van beauty. En ik doe niets liever dan het delen van mijn kennis.
Ik was 16 jaar toen ik in het weekend in een bakkerij, kledingwinkel en restaurant werkzaam was, sectors waarin een verzorgd voorkomen een must is, en dus liet ik regelmatig acrylnagels zetten bij mijn vaste styliste die zelf Belgisch kampioen was.
Dat ze perfect waren besefte ik maar pas toen mijn nagels opeens gedaan werden door iemand anders, de oneffenheden en details die niet klopten vielen me zo erg op, dat ik me eraan stoorde. Ik herinner me dat ik me minder mooi voelde.

Welkom

Na 4 jaar bij verschillende adressen te zijn geweest besloot ik op men 20 in de beauty wereld te stappen en wist dat als ik een verschil wilde maken en niet gewoon gelnagels ging zetten ik een investering moest doen in een opleiding volgen bij de beste. Al snel wist ik dat dit mijn roeping was en zette me hiervoor 200% in. Ik streefde naar verbetering en ging opzoek naar hoe ik meerwaarde kon geven.
Met passie ben ik een carrière pad ingeslagen waar mijn perfectionisme en oog voor detail enorm worden gewaardeerd tot de dag van vandaag.
Inmiddels is Daphné Bergen niet alleen mijn naam maar is het ook een merknaam die staat voor kwaliteit, perfectie en professionaliteit.